Dedicated IP-adres: verlenging en opzeggen

Als je je dedicated IP-dienst wilt verlengen of de automatische verlenging van je dedicated IP-abonnement wilt uitzetten, zijn de stappen die je moet nemen afhankelijk van hoe je de dedicated IP-dienst hebt afgesloten.

Je hebt het dedicated IP via je Nord Account gekocht

Als je een dedicated IP-adres hebt gekocht in je Nord Account wordt de service automatisch verlengd. Het maakt geen verschil of je het dedicated IP-adres als een zelfstandige service of met een VPN-bundel hebt gekocht.

Als je een bepaald dedicated IP-adres niet meer wilt, kun je de automatische verlenging van je abonnement uitzetten in je Nord Account. Houd er rekening mee dat dit geen terugbetaling is, zoals beschreven in het terugbetalingsbeleid van NordVPN.

Je hebt het dedicated IP gekocht met een kortingscode

Dedicated IP-diensten die met een kortingscode zijn aangeschaft, kunnen niet automatisch worden verlengd. Om je dedicated IP-adressen te vernieuwen, moet je handmatig de dedicated IP-dienst kopen.

Wanneer je dedicated IP-abonnement bijna verloopt, sturen we een herinnering over verlenging naar het e-mailadres van je geregistreerde Nord Account