Installera och använda NordVPN på Linux

Den här artikeln är tillgänglig på engelska franska, tyska, nederländska, italienska, koreanska, brasiliansk portugisiska,polska och spanska.

NordVPN:s Linux-app är det rekommenderade alternativet för anslutning till NordVPN-servrar på din Linux-enhet. Vi utvecklade den med er upplevelse i åtanke, med enkel åtkomst till funktioner som CyberSec , automatisk anslutning och automatiserad Kill Switch.

Vi har .deb- och .rpm-paket, vilka är kompatibla med olika Debian-baserade och RHEL-baserade system. Här är en lista över handledningar i hur du ställer in och använder NordVPN på de främsta Linux-distributionerna:

Tips: Glöm inte att använda ett starkt lösenord på ditt NordVPN-konto, eftersom det hjälper dig att undvika credential stuffing-attacker och kommer att hålla ditt konto säkert.

Eftersom det inte är en lätt uppgift att generera och komma ihåg starka och säkra lösenord rekommenderar vi att du laddar ner en kostnadsfri lösenordshanterare , såsom NordPass . Den genererar säkra lösenord åt dig och lagrar dem säkert, så att du kan undvika tidsödande återställning av lösenord i framtiden.

NordPass erbjuder särskilda appar för Windows , macOS, Linux, Android och iOS, så att du kan komma åt dina lösenord när och var du än behöver dem, även offline.