Installera och använda NordVPN på Linux

Den här artikeln är tillgänglig på engelska franska, tyska, nederländska, italienska, koreanska, brasiliansk portugisiska,polska och spanska.

Hur ställer jag in och använder NordVPN på de främsta Linux-distributionerna?

Vi erbjuder .deb- och .rpm-paket som är kompatibla med olika Debian-baserade och RHEL-baserade system (klicka här för att ladda ner VPN för Linux. Här är en lista över handledningar för systemen vi stödjer:

NordVPN:s Linux-app är det rekommenderade alternativet för anslutning till NordVPN-servrar på din Linux-enhet. Den ger enkel åtkomst till funktioner såsom Threat Protection, automatisk anslutning och automatiserad Kill Switch.