Ansluta från ett land med internetrestriktioner

Observera: Tyvärr har vi för närvarande problem med anslutningen i Kina eftersom våra serverkonfigurationer för manuella anslutningar och applikationer nyligen blockerades. Våra utvecklare är medvetna om problemet och arbetar på en lösning så snart som möjligt. Vi ber om ursäkt för besväret, ditt tålamod uppskattas mycket.

För att ansluta till NordVPN-servrar från ett land med internetrestriktioner ska du använda någon av konfigureringarna nedan: