Vad är NordLynx?

Den här artikeln är tillgänglig på engelska, franska, tyska, nederländska och kinesiska.

NordLynx är en teknik som vi utvecklade baserat på VPN-protokollet WireGuard®. Det låter dig uppleva WireGuards hastighetsfördelar utan att äventyra din integritet. Du kan hitta mer information om NordLynx i detta blogginlägg.

Handledning i hur du väljer NordLynx:

Vänligen observera att WireGuard-protokollet fortfarande är under utveckling. Även om vi är säkra på vår implementering kan WireGuard fortfarande innehålla några olösta buggar, så använd det med försiktighet.