Wat is NordLynx?

Dit artikel is beschikbaar EngelsFrans, Duits, Zweeds, en Chinees.

NordLynx is een technologie die we hebben gebouwd rond het WireGuard® VPN-protocol. Het laat je de snelheidsvoordelen van WireGuard ervaren zonder je privacy in gevaar te brengen. Meer informatie over NordLynx vind je in deze blogpost.

Tutorials zur Auswahl von NordLynx:

Houd er rekening mee dat het WireGuard-protocol nog in ontwikkeling is. Hoewel we vertrouwen hebben in onze implementatie, kan WireGuard zelf nog enkele onopgeloste bugs bevatten, dus wees voorzichtig.

WireGuard® is een geregistreerd handelsmerk van Jason A. Donenfeld.

Tip: vergeet niet om een sterk wachtwoord voor je NordVPN-account te gebruiken, aangezien dit je helpt om aanvallen op het opvullen van inloggegevens te voorkomen en je account veilig te houden.

Omdat het genereren en onthouden van sterke en veilige wachtwoorden geen gemakkelijke taak is, raden we aan om onze gratis wachtwoordbeheerder - NordPass - te downloaden. Het genereert automatisch sterke wachtwoorden en slaat deze veilig op, waardoor je tijd bespaart om ze in de toekomst te resetten.

NordPass biedt native apps voor Windows, macOS, Linux, Android en iOS, zodat je jouw wachtwoorden altijd en overal kunt bereiken, zelfs offline.