Wat is NordLynx?

Dit artikel is beschikbaar EngelsFrans, Duits, Zweeds, en Chinees.

NordLynx is een technologie die we hebben gebouwd rond het WireGuard® VPN-protocol. Het laat je de snelheidsvoordelen van WireGuard ervaren zonder je privacy in gevaar te brengen. Meer informatie over NordLynx vind je in deze blogpost.

Selectie zelfstudies:

Houd er rekening mee dat het WireGuard-protocol nog in ontwikkeling is. Hoewel we vertrouwen hebben in onze implementatie, kan WireGuard zelf nog enkele onopgeloste bugs bevatten, dus wees voorzichtig.

WireGuard® is een geregistreerd handelsmerk van Jason A. Donenfeld.

Vermijd online bedreigingen, deel bestanden en maak verbinding met 's werelds grootste netwerk van servers. Geniet van privacy met NordVPN.

Download NordVPN