Se till att det inte finns några problem med ditt konto

Om du inte kan ansluta till våra servrar finns det några kontorelaterade saker du bör kontrollera:

1. Se till att du använder rätt lösenord.

Gå till sidan Nord Account och försök att logga in.Om du har glömt lösenordet kan du hämta det genom att följa dessa steg.

Obs: Om du har problem med att komma ihåg ditt lösenord kan du ladda ner en gratis lösenordshanterare, såsom NordPass. Den genererar automatiskt starka lösenord åt dig och lagrar dem säkert, vilket sparar tid eftersom du slipper återställa dem i framtiden. Läs mer om NordPass.

2. Se till att ditt konto är aktivt.

Gå till sidan Nord Account och kontrollera statusen för ditt konto. Du bör se statusen Aktivt under NordVPN-tjänsten.

Mitt konto visas som inaktivt. Varför är jag inaktiv

I allmänhet kan ett konto tillfälligt vara inaktivt eftersom betalningen måste behandlas. Hur lång tid det tar att behandla betalningen varierar från tjänst till tjänst. Mer information finns i följande artikel.

Mitt konto är aktivt. Vad händer nu?

I det här fallet återgår du till artikeln om felsökning som du kom från och fortsätter med resten av de steg som anges där.