Varför är mitt NordVPN-konto fortfarande inaktivt?

Om du har betalat för NordVPN-tjänsten, men den fortfarande insisterar på att du ska välja en plan när du öppnar appen följer du dessa steg:

1. Se till att du är inloggad med samma e-postadress som du använde när du köpte en prenumeration.
  2. Vänta på att betalningen behandlas:
  • Det kan ta upp till 40 minuter innan betalningar med bankkort är verifierade.
  • Det kan ta upp till 40 minuter  innan betalningar via iDeal (Nederländerna) är verifierade.
  • Det kan ta upp till 1,5 timmar innan betalningar via CoinGate är verifierade.

Om ditt konto fortfarande är inaktivt efter att du har loggat in med samma e-postadress och väntat tills din betalning har behandlats – kontakta vårt supportteam