Jag har glömt mitt NordVPN-lösenord. Vad ska jag göra?

1. Gå till inloggningssidan för Nord Account, som du hittar här: https://my.nordaccount.com/ och klicka på Logga in på Nord Account.
  2. Klicka på Glömt ditt lösenord? Därefter anger du din registrerade e-postadress och klickar på Skicka återställningslänk.

3. En länk för lösenordsåterställning skickas automatiskt till din e-post:

4. Gå till ditt e-postkonto och använd länken för lösenordsåterställning för att ange ett nytt NordVPN-lösenord. Efteråt kommer du att kunna logga in på våra applikationer och ansluta till våra servrar.

Tips: Glöm inte att använda ett starkt lösenord för ditt NordVPN-konto eftersom det kommer att hjälpa dig att undvika credential stuffing-attacker och kommer att hålla ditt konto säkert.

Eftersom det inte är en lätt uppgift att generera och komma ihåg starka och säkra lösenord rekommenderar vi att du laddar ner en gratis lösenordshanterare såsom NordPass. Det genererar säkra lösenord åt dig och lagrar dem säkert, så att du undviker tidsödande återställning av lösenord i framtiden.

NordPass erbjuder integrerade appar för Windows, macOS, Linux, Android och iOS, så att du kan komma åt dina lösenord när och var du än behöver dem, även offline.