Hvilken ruter skal jeg bruke med NordVPN

For en NordVPN-ruterløsning utenom det vanlige med ekstra sikkerhet og personvern, kan du besøke partnerne våre i FlashRouters. De tilbyr noen av de beste ruterne for NordVPN, som er forhåndskonfigurert for å levere sikkerhet og ytelse i toppklasse.

Det raskeste ruteralternativet totalt sett er Privacy Hero NordLynx WiFi 6 VPN-ruter med eksklusiv integrasjon for NordLynx – den raskeste VPN-protokollen.

Du kan også kjøpe en ruter og konfigurere den selv. Selv om det finnes mange forskjellige rutere tilgjengelig fra andre produsenter, anbefaler vi Asus-ruteren ettersom de fleste har en innebygd OpenVPN-klient og konfigurasjon krever begrenset innsats. Noen populære eksempler inkluderer ASUS RT-AX86U, RT-AX68U og RT-AX88U (AX6000).

FlashRouters tilbyr også et komplett utvalg av ASUS OpenVPN-ruteralternativer, inkludert Mesh Systems for større lokaler.

De fleste andre rutere krever firmware-flashing, noe som kan være vrient og som ikke fungerer på alle plattformer. Hvis du ønsker en eldre ruter som gir OpenVPN-kryptering, kan du også finne en hvilken som helst ruter som støtter følgende tilpassede fastvarer:

Neste trinn blir å lære hvordan man konfigurerer NordVPN på ruteren.