Feilsøkingstrinn for strømming

Hvis du har problemer med visse strømmetjenester mens du bruker NordVPN, følger du disse trinnene for å løse dem.

1. Kontroller at tilkoblingen ikke lekker data – DNS, IPv6 og WebRTC er de vanligste lekkasjene. For å sikre at tilkoblingen er riktig  konfigurert, må du sjekke om som din står som Beskyttet på nettstedet vårt.

Screenshot 2023-10-23 112813.png

Hvis du er koblet til en av serverne våre, men statusen din sier Ubeskyttet, fortsetter du til de neste trinnene for å sikre at tilkoblingen din er sikker.

2. Følg de veiledningene for å stoppe eventuelle lekkasjer fra tilkoblingen din:
  1. Hvis problemene vedvarer, finn enheten din blant enhetsveiledningene nedenfor, og følg instruksjonene. Kontroller om problemet blir løst etter hvert trinn. Hvis ikke, gå videre til neste trinn.

For Windows, macOS, Linux

1. Prøv å koble til en annen server i regionen du vil ha tilgang til strømmetjenesten.
  2. Tøm hurtigbufferen til nettleseren din. Finn ut hvordan i denne artikkelen: https://nordvpn.com/no/blog/hva-er-cache/.
  3. Start NordVPN-appen på nytt.
  4. Prøv å bruke en annen nettleser/inkognitomodus.
  5. Konfigurer NordVPN DNS-adresser til 103.86.99.100 og 103.86.96.100 på enheten din.
  6. Start enheten på nytt.
  7. Sørg for at trusselbeskyttelsen er av.
  8. Prøv å legge til NordVPN-utvidelsen og få tilgang til streamingen gjennom nettleseren. Last ned utvidelsen ved å klikke her.

For Android/iOS-telefoner eller nettbrett

1. Prøv å koble til en annen server i regionen du vil ha tilgang til strømmetjenesten.
  2. Hvis du bruker en spesifikk strømmetjenesteapp, tvinge den til å stoppe den, tømme appbufferen og starte den på nytt.
  3. Start NordVPN-appen på nytt.
  4. Konfigurer NordVPN DNS-adresser til 103.86.99.100 og 103.86.96.100 på enheten din.
  5. Start enheten på nytt.
  6. Sørg for at trusselbeskyttelsen er av.

For Android TV-bokser

1. Hvis du bruker en bestemt strømmetjenesteapp, må du tvinge den til å stoppe, tømme appens buffer og starte den på nytt:
    1. Gå til Innstillinger > Preferanser > Flere innstillinger > Apper.
    2. Finn strømmetjeneste-appen og trykk på den.
    3. Klikk på knappen Tving stopp.
    4. Klikk på knappen Tøm hurtigbuffer.

2. Start NordVPN-appen på nytt.
  3. Konfigurer NordVPN DNS-adresser til 103.86.99.100 og 103.86.96.100 på enheten din.
  4. Start enheten på nytt.

For Amazon Fire TV-enheter

1. Hvis du bruker en bestemt strømmetjenesteapp, må du tvinge den til å stoppe, tømme appens buffer og starte den på nytt:
    1. Gå til Innstillinger > Programmer > Administrer installerte programmer.
    2. Finn strømmetjeneste-appen og trykk på den.
    3. Klikk på knappen Tving stopp.
    4. Klikk på knappen Tøm hurtigbuffer.

2. Start NordVPN-appen på nytt.
  3. Start enheten på nytt.

Hvis ingenting av det ovennevnte bidrar til å løse problemet ditt, kan du kontakte brukerstøtten vår direkte.

Vær klar over at NordVPN-tjenesten aldri bør brukes til å omgå regler om opphavsrett. NordVPN hverken promoterer for, tolererer eller støtter bruk av tjenesten til slike formål. For mer informasjon kan du lese NordVPNs tjenestevilkår.