VPN for Disney Plus: Slik ser du det sikkert

Denne artikkelen oppdateres hver gang konfigurasjonene våre endres. Dersom du begynner å opplever problemer når du bruker VPN-et vårt til Disney Plus, kan du komme tilbake til dette innlegget for å se om det foreligger ny informasjon.

For sikker tilgang til Disney+ anbefaler vi at du bruker tjenesten mens du er koblet til NordVPN-servere.

Slik får du tilgang til Disney+ på en trygg måte med NordVPN:

Dersom du opplever problemer når du bruker et VPN til Disney+, kan du prøve følgende:

• Tøm nettleserens hurtigbuffer.
  • Koble til en annen VPN-server.
  • Endre enhetens DNS-adresser til NordVPNs DNS-servere.
  • Få tilgang til Disney+ i nettleseren mens du bruker NordVPNs nettleserutvidelse.

Dersom ovennevnte ikke løser problemet, kan du lese feilsøkingstrinnene for strømming. For spørsmål om hvordan du strømmer på en sikker måte ved å bruke et VPN til Disney+, kontakter du kundestøtten vår.

Under visse omstendigheter kan det være ulovlig å strømme innhold (ved hjelp av video-on-demand, nettbaserte TV-plattformer eller andre kilder) som kun er tilgjengelig utenfor landet du er bosatt i. Kontroller alltid om du har lovhjemmel for å utøve tilgang til materialet du ønsker å strømme.

NordVPN-tjenesten bør aldri brukes til å omgå regler om opphavsrett eller andre regler. NordVPN verken promoterer, oppfordrer til eller på annen måte tilrettelegger for bruk av tjenesten til slike formål. For flere detaljer kan du lese de generelle tjenestevilkårene og NordVPNs tilleggsvilkår.