Verbindingsproblemen op Android oplossen

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, Italiaans, Frans, DuitsPools, Portugees-Braziliaans en Zweeds.

Er kunnen verschillende redenen zijn voor mogelijke problemen bij het verbinden met NordVPN op je Android- apparaat. Deze problemen kunnen onder meer te maken hebben met je accountstatus, app-configuratie of netwerkinstellingen. Je kunt het probleem oplossen door de volgende stappen een voor een te doorlopen.

1. Ga naar de Google Play Store, zoek naar NordVPN.
  2. Klik op Verwijderen.
  3. Nadat het de-installatieproces is voltooid, klikt u opnieuw op Installeren.

Controleer na elke stap of het probleem blijft bestaan. In het geval dat de problemen er nog steeds zijn, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam voor een snelle oplossing door te klikken op de e-mail of chat knop hieronder.

Vergeet niet een sterk wachtwoord voor je account te gebruiken, aangezien dit je zal helpen om credential stuffing-aanvallen te voorkomen en het houdt je account veilig.

Aangezien het genereren en onthouden van sterke en veilige wachtwoorden geen eenvoudige taak is, raden we je onze gratis wachtwoordbeheerder NordPass aan. Deze wachtwoordbeheerder genereert veilige wachtwoorden voor je en slaat deze veilig op, zodat je in de toekomst geen tijd hoeft te verliezen aan het opnieuw instellen van wachtwoorden. NordPass biedt een native Android app.