Verbindingsproblemen op Android oplossen

Er kunnen verschillende redenen zijn voor mogelijke problemen bij het verbinden met NordVPN op je Android-apparaat. Deze problemen kunnen onder meer te maken hebben met je accountstatus, app-configuratie of netwerkinstellingen. Je kunt het probleem oplossen door de volgende stappen een voor een te doorlopen.

1. Ga naar de Google Play Store, zoek naar NordVPN.
    1. Klik op Verwijderen.
  2. Nadat het de-installatieproces is voltooid, klikt je opnieuw op Installeren.

Controleer na elke stap of het probleem blijft bestaan. In het geval dat de problemen er nog steeds zijn, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam voor een snelle oplossing door te klikken op de e-mail of chat knop hieronder.