De configuratie van de Android-app aanpassen

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, ItaliaansFrans, Duits, Zweeds, Japans, Pools, Portugees-Braziliaans en Koreaans.

Voer deze aanpassingen uit om te controleren of jouw applicatie correct is ingesteld:

• Probeer te schakelen tussen TCP en UDP
  • Schakel tussen verschillende servers: probeer verbinding te maken met verschillende landen of specifieke servers
  • Probeer de NordVPN-app opnieuw te installeren:

Ga naar de Google Play Store, zoek naar NordVPN en klik op Verwijderen. Nadat het verwijderingsproces is voltooid, klik je nogmaals op Installeren.

Als dit allemaal niet helpt, controleer dan andere methoden voor probleemoplossing voor Android: Problemen met connectiviteit op Android oplossen.