Wat is SmartDNS?

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Zweeds, Japans en Koreaans.

SmartDNS is een functie van NordVPN waarmee je onbeperkte toegang tot streaming-inhoud op jouw smart-tv kunt instellen.

Om SmartDNS voor VPN te gebruiken, moet je jouw IP-adres op de whitelist zetten zonder een VPN-verbinding, het moet je oorspronkelijke ISP-IP-adres zijn. Zorg ervoor dat je het IPv4-IP-adres op de whitelist zet, niet IPv6 aangezien we IPv6 nog niet ondersteunen.

Je kunt de SmartDNS-functie activeren via het Nord Account-dashboard

Houd er rekening mee dat SmartDNS je apparaten niet beschermt als een VPN verbinding, het biedt alleen toegang tot streaming-inhoud. Houd er rekening mee dat het mogelijk niet voor alle streamingdiensten werkt. Hier is een lijst met door SmartDNS ondersteunde streamingdiensten:

• ABC Go (regio VS)
  • Amazon Prime (regio VS)
  • Disney Plus (regio VS)
  • Fox Now / Sports Go / News / Showtime (regio VS)
  • HBO Now (regio VS)
  • Netflix Originals

Hier zijn enkele artikelen om je te helpen bij het instellen van onze SmartDNS-functie op je apparaat:

Op andere apparaten kun je proberen de volgende DNS-servers te gebruiken:

Primair: 103.86.96.103
Secundair (indien beschikbaar): 103.86.99.103

Als je nog steeds problemen ondervindt, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam via chat of e-mail.

De NordVPN-dienst mag nooit worden gebruikt om auteursrechtelijke voorschriften te omzeilen. Het gebruik van de dienst voor dergelijke doeleinden wordt niet gepromoot, goedgekeurd of onderschreven door NordVPN. Lees de Servicevoorwaarden van NordVPN voor meer informatie.

Vergeet niet een sterk wachtwoord voor je account te gebruiken, aangezien dit je zal helpen om credential stuffing-aanvallen te voorkomen en je account veilig te houden.

Aangezien het genereren en onthouden van sterke en veilige wachtwoorden geen gemakkelijke taak is, raden we je onze gratis wachtwoordbeheerder NordPass aan. Deze wachtwoordbeheerder genereert veilige wachtwoorden voor je en slaat deze veilig op, zodat je in de toekomst geen tijd hoeft te verliezen aan het opnieuw instellen van wachtwoorden.