Så avbryter du automatisk förnyelse av din prenumeration

Den här guiden visar hur du avbryter automatisk förnyelse av din återkommande prenumeration. När du avbryter automatisk förnyelse kommer du inte att debiteras automatiskt vid något efterföljande faktureringsdatum. Om du vill begära återbetalning kan du läsa vår artikel om NordVPN:s återbetalningspolicy.

Du kan följa samma steg för att avbryta dina prenumerationer för NordPass, NordLocker, Dedikerad IP-adress eller paketjänster.

För att avbryta automatisk förnyelse av din prenumeration:

1. Gå till ditt Nord Account, logga in och öppna faktureringsavsnittet
  2. Gå till fliken Prenumerationer.
  3. Klicka på Avbryt bredvid Automatisk förnyelse.
  4. Välj Avbryt automatisk förnyelse.

NordVPN subscription cancel steps 1.png
    NordVPN subscription cancel steps 2.png

Du kommer att få en bekräftelse via e-post till det e-postkonto du registrerat om du lyckas.

Google Play Store: Se supportartikeln för Google Play om hur du avbryter automatisk förnyelse av prenumerationen.
Apple App Store: Se supportartikeln för Apple om hur du avbryter automatisk förnyelse av prenumerationen.
Amazon App Store: Se supportartikeln för Amazon om hur du avbryter automatisk förnyelse av prenumerationen.