Hva er en Nord Account og hvordan bruker man den?

Med en Nord Account kan du administrere alle Nord Security-tjenestene (inkludert NordVPN, NordPass, og NordLocker) på en enkel måte fra ett enkelt kontrollpanel.

Hva kan jeg gjøre med en Nord Account?

1. Administrere alle Nord Security-kontoene på ett sted.
  2. Bruke ett sett med tilgangsopplysninger til å logge på alle Nord Security-kontoene.
  3. Oppgradere abonnementer på tjenestene.
  4. Avbryte automatisk fornyelse av abonnementene.

Dersom du har en NordVPN-, NordPass- eller NordLocker-konto, er du automatisk berettiget til en Nord Account og kan begynne å bruke denne med én gang.

Hvorfor bruke en Nord Account?

• Du trenger ikke flere kontoer og passord. Bruk tilgangsopplysningene for Nord Account til å logge på alle Nord Security-kontoene på en enkel måte – du trenger kun én e-postadresse og ett passord.
  • Administrer alle tjenestene på ett sted. Når du logger inn på Nord Account, kan du vise og forlenge Nord Security-abonnementene, avbryte automatisk fornyelse, se faktureringshistorikken, laste ned apper samt lese de nyeste sikkerhetsrapportene.
  • Forenkle innlogginger. En Nord Account lar deg logge inn på hvilken som helst av Nord Security-kontoene dine med ett klikk. Bare se etter «Logg inn med Nord Account»-knappen i Nord Security-appene. Nord Account bruker «OpenID Connect»-standarden for å autentisere bruker.

Bruke en Nord Account

Jeg er bruker av NordVPN. Hva trenger jeg å gjøre?

Ingenting! NordVPN-kontoens opplysninger overføres automatisk til Nord Account. Bare logg inn på Nord Account for å administrere Nord Security-abonnementene og automatiske fornyelser.

Jeg ønsker å skaffe NordVPN. Hva trenger jeg å gjøre?

Jeg bruker andre Nord-produkter og har allerede en Nord Account:

Du kan skaffe NordVPN via tre enkle trinn:

1. Logg inn på Nord Account
  2. Gå til Dashbord, og under NordVPN klikker du på Oppgrader abonnement.
  3. Betalingssiden åpnes. Velg et abonnement og fullfør betalingen.

Nå kan du logge inn på NordVPN med tilgangsopplysningene for Nord Account.

Jeg har aldri brukt Nord Security-produkter før:

Du kan abonnere på NordVPN og begynne å bruke Nord Account via fire enkle trinn:

1. Velg et abonnement.
  2. Fyll ut opplysningene og fullfør betalingen.
  3. En registreringslink for Nord Account sendes til e-postadressen du registrerte deg med. Klikk på linken og opprett et passord.
  4. Last ned NordVPN-appen og logg inn med tilgangsopplysningene for Nord Account.

Jeg ønsker å slette/avslutte Nord-kontoen min. Hvordan kan jeg gjøre det?

Følg trinnene i artikkelen om hvordan du sletter eller stenger Nord Account.

Jeg ønsker tilbakebetaling og/eller å avbryte automatisk fornyelse av abonnementet gjennom Nord-kontoen.

Administrer alle cybersikkerhetsbehovene på én plattform med Nord Account.