VPN for Virgin Media: Slik ser du innhold på en sikker måte

For å se programmer og filmer fra Virgin Media TV på en sikker måte via skrivebordsversjon eller mobil enhet ved hjelp av Virgin Media Player, må du koble til en av følgende VPN-servere i Irland:

• Irland #115
  • Irland #116
  • Irland #117
  • Irland #118
  • Irland #119

For å se Virgin TV GO på en sikker måte på skrivebordsenheten, kan du koble deg til en av VPN-serverne i Storbritannia

Dersom du har problemer med å koble til, kan du prøve følgende for å løse problemet:

Under visse omstendigheter kan strømming av innhold (ved hjelp av video-on-demand, nettbaserte TV-plattformer eller andre kilder) som bare er tilgjengelig utenfor landet du bor i, være ulovlig. Kontroller alltid om du har lovhjemmel for å få tilgang til materialet du ønsker å strømme.

NordVPN-tjenesten bør aldri brukes til å omgå regler om opphavsrett eller andre regler. NordVPN verken promoterer, fremkaller eller på annen måte tilrettelegger for bruk av tjenesten til slike formål. Les de generelle tjenestevilkårene og NordVPNs tilleggsvilkår for flere detaljer.