Nord Account: alle abonnementene dine under ett tak

Nord Account forener alle NORD-tjenester, inkludert NordVPNNordPass og NordLocker, noe som gjør dem tilgjengelige fra ett sted.

Hva kan jeg gjøre med Nord Account?

1. Administrer alle Nord Security-kontoene dine på ett sted.
  2. Bruk én pålogging til å logge på alle Nord Security-kontoene dine.
  3. Oppgrader eller si opp abonnementene dine fra ett sted.

Dersom du har en NordVPN-, NordPass- eller NordLocker-konto, er du automatisk kvalifisert for Nord Account og kan begynne å bruke den med én gang.

Hvorfor bruke Nord Account?

• Du trenger ikke flere kontoer og passord. Bruk påloggingsinformasjonen for Nord Account til å logge på alle Nord-relaterte kontoer og unngå forvirring ved flere pålogginger. Alt du trenger er én e-postadresse og ett passord, som blir gjenkjent på tvers av alle Nord-tjenestene.
  • Administrer tjenester fra ett sted. Når du har logget på Nord Account, kan du se alle de aktive abonnementene for NORD-produkter, forlenge eller avslutte dem, se faktureringshistorikken, laste ned apper samt lese de nyeste sikkerhetsrapportene.
  • Forenkle påloggingsprosessen. Med Nord Account kan du logge deg på alle Nord-relaterte kontoer med ett klikk. Når du er logget inn på Nord Account, trenger du bare å se etter «Logg inn med Nord Account»-knappen på alle Nord-appene dine. (Nord Account bruker OpenID Connect-standarden for brukergodkjenning).

Bruke Nord Account

Jeg er NordVPN-bruker. Hva trenger jeg å gjøre?

Ingenting! NordVPN-kontoopplysningene dine overføres automatisk til Nord Account. Bare logg inn på Nord Account for å administrere Nord Security-abonnementene dine.

Jeg ønsker å få NordVPN. Hva må jeg gjøre?

Jeg bruker andre Nord Security-produkter og har allerede Nord Account:

Du kan få NordVPN i tre enkle trinn:

1. Logg inn på Nord Account.
  2. Gå til dashbordet, og klikk på "Oppgrader abonnement" under NordVPN.
  3. Betalingssiden åpnes. Velg et abonnement og fullfør betalingen.

Nå kan du logge på NordVPN med Nord Account-påloggingen din.

Jeg har aldri brukt Nord Security-produkter.

Du kan abonnere på NordVPN og begynne å bruke Nord Account i fire enkle trinn:

1. Velg en abonnementsplan.
  2. Fyll ut opplysningene dine og fullfør betalingen.
  3. Du får tilsendt en Nord Account-registreringslenke til e-postadressen du registrerte deg med. Klikk på lenken og opprett et passord.
  4. Last ned NordVPN-appen og logg på med Nord Account-legitimasjonen din.

Jeg vil slette/stenge NordAccount-kontoen min. Hvordan gjør jeg det?

Klikk her og følg trinnene i artikkelen for å slette eller lukke Nord-kontoen din.

Jeg vil refundere og/eller si opp abonnementet mitt på NordAccount.

Følg denne veiledningen for å refundere kjøpet: Hva er retningslinjene for pengene tilbake?
Klikk her og finn ut hvordan du kan si opp abonnementet ditt via NordAccount.

Håndter alle cybersikkerhetsbehovene dine fra én plattform med Nord Account.