Hvordan fungerer åpent kjøp hos dere?

Denne artikkelen er tilgjengelig på engelsk, fransk , italiensk , spansk , koreansk, japansk , svensk , nederlandsk , tysk polsk, portugisisk-brasiliansk og taiwansk.

Her er refusjons- og kanselleringsvilkårene som er kjernen i vår 30-dagers pengene-tilbake-garanti:

Hvis du vil bli refundert, kan du gjøre det innen 30 dager etter kjøpet av tjenestene våre. Vi gir ikke refusjon for periodevise abonnementsbetalinger hvis du avbryter tjenestene etter fornyelsen, med mindre gjeldende lovgivning foreskriver noe annet.

Dette og andre vilkår for tjenesten finner du i tjenestevilkårene.

Merk: Vær oppmerksom på at vi ikke kan utstede refusjoner for kjøp gjort gjennom Apples App Store. Du kan imidlertid kontakte App Store-støtte for refusjon.