Wat is een Nord Account en hoe gebruik je het?

Met een Nord-account kun je eenvoudig al je Nord Security-services (waaronder NordVPN, NordPass, en NordLocker) vanuit één bedieningspaneel beheren.

Wat kan ik doen met een Nord Account?

1. Beheer al je Nord Security-accounts op één plek.
  2. Gebruik één login om je aan te melden bij al je Nord Security-accounts.
  3. Upgrade je serviceabonnementen.
  4. Annuleer de automatische verlenging van je abonnementen.

Als je een NordVPN-, NordPass- of NordLocker-account hebt, kom je automatisch in aanmerking voor een Nord Account en kun je deze meteen gebruiken.

Wat is het voordeel van Nord Account?

• Je hebt niet meer meerdere accounts en wachtwoorden nodig. Gebruik je Nord Account-inloggegevens om je eenvoudig bij al je Nord Security-accounts aan te melden. Je hebt maar één e-mailadres en één wachtwoord nodig.
  • Beheer alle services op één plek. Zodra je je aanmeldt bij je Nord Account, kun je je Nord Security-abonnementen bekijken en verlengen, automatische verlenging uitzetten, je factureringsgeschiedenis bekijken, apps downloaden en de nieuwste beveiligingsrapporten lezen.
  • Eenvoudiger inloggen. Met een Nord Account kun je met één klik inloggen op al je Nord Security-accounts. Zoek gewoon naar de knop 'Inloggen met Nord Account' in Nord Security-apps. Nord Accounts gebruiken de OpenID Connect-standaard voor gebruikersauthenticatie.

Een Nord Account gebruiken

Ik ben een NordVPN-gebruiker. Wat moet ik doen?

Niets! Je NordVPN-accountgegevens worden automatisch overgezet naar je Nord Account. Log in op je Nord Account om je Nord Security-abonnementen en automatische verlengingen te beheren.

Ik wil NordVPN aanschaffen. Wat moet ik doen?

Ik gebruik andere Nord Security-producten en heb al een Nord Account:

Je kunt NordVPN in drie eenvoudige stappen aanschaffen:

1. Log in op je Nord Account
  2. Ga naar het Dashboard en klik onder NordVPN op Abonnement upgraden.
  3. De betaalpagina wordt geopend. Selecteer een abonnement en voltooi je betaling.

Nu kun je inloggen bij NordVPN met je inloggegevens voor Nord Account.

Ik heb nog nooit producten van Nord Security gebruikt:

Je kunt je abonneren op NordVPN en beginnen met het gebruik van je nieuwe Nord Account in vier eenvoudige stappen:

1. Kies een abonnement.
  2. Vul je gegevens in en voltooi je betaling.
  3. Je ontvangt een Nord Account-registratielink naar het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld. Klik op de link en maak een wachtwoord aan.
  4. Download de NordVPN-app en log in met je Nord Account-inloggegevens.

Ik wil mijn Nord Account verwijderen/sluiten. Hoe doe ik dat?

Volg de stappen in ons artikel over het verwijderen of sluiten van je Nord Account.

Ik wil een terugbetaling en/of de automatische verlenging van mijn abonnement uitzetten via mijn Nord Account.

Beheer al je cybersecuritybehoeften op één platform met je Nord Account.