Hvad skal jeg gøre, hvis jeg mister min MFA-adgang

Hvis du oplever midlertidige problemer med at få adgang til din MFA-enhed, kan du bruge en af dine backup-koder til at logge ind på din Nord-konto. Men hvis du har mistet din MFA-enhed, skal du udfylde formularen til anmodning om nulstilling af MFA for at fjerne de nuværende MFA-indstillinger fra din Nord-konto.

Følg disse instruktioner for at nulstille MFA-indstillingerne for din Nord-konto:

1. Åbn formularen til anmodning om nulstilling af MFA.
  2. Udfyld de felter, der er angivet nedenfor. Disse oplysninger er nødvendige for at sikre, at ingen foretager uautoriserede ændringer på din konto.
    • Kontoens nuværende e-mailadresse: Indtast den e-mailadresse, du i øjeblikket bruger til NordVPN.
    • Betalt beløb: Indtast det beløb, du betalte, sidste gang du foretog en betaling til NordVPN.
    • Metode: Vælg den måde, hvorpå du foretog din sidste betaling (f.eks. kreditkort eller PayPal), og indtast eventuelle andre nødvendige oplysninger.
    • Betalingsdato: Vælg den nøjagtige dato for din sidste betaling.
    • Har du en NordLocker- eller NordPass-konto? Lad os vide, om du også har en konto til NordLocker eller NordPass.
    • Beskrivelse (valgfrit): Tilføj yderligere kommentarer eller forespørgsler til vores supportteam.
    • Vedhæftede filer (valgfrit): Vedhæft et billede af din sidste betaling for at hjælpe med at fremskynde processen.
  1. Klik på knappen "Indsend" for at afslutte.

Vores kundesupportteam kontakter dig via e-mail, når dine Nord-konto MFA-indstillinger er blevet nulstillet.