Hvad er en Nord Account, og hvordan bruger du den?

Med en Nord Account kan du nemt administrere alle dine Nord Security-tjenester (herunder NordVPN, NordPass og NordLocker) fra et enkelt kontrolpanel.

Hvad kan jeg gøre med en Nord Account?

1. Administrer alle dine Nord Security-konti ét sted.
  2. Brug ét login til at logge ind på alle dine Nord Security-konti.
  3. Opgrader dine abonnementstjenester.
  4. Annuller automatisk fornyelse af dine abonnementer.

Hvis du har en NordVPN-, NordPass- eller NordLocker-konto, er du automatisk berettiget til en Nord Account og kan begynde at bruge den med det samme.

Hvorfor bruge en Nord Account?

• Ingen behov for flere konti og adgangskoder. Brug dine adgangsoplysninger til Nord Account til nemt at logge ind på alle dine Nord Security-konti – du skal blot bruge én e-mailadresse og én adgangskode.
  • Administrer alle tjenester ét sted. Når du logger ind på din Nord Account, kan du se og forlænge dine Nord Security-abonnementer, opsige den automatiske fornyelse, se din faktureringshistorik, downloade apps og læse de seneste sikkerhedsrapporter.
  • Forenklet login. Med en Nord Account kan du logge ind på en hvilken som helst af dine Nord Security-konti med et enkelt klik – du skal blot kigge efter knappen "Log ind med Nord Account" i Nord Security-apps. Nord Account bruger "OpenID Connect"-standarden til brugergodkendelse.

Brug af en Nord Account

Jeg er bruger af NordVPN. Hvad skal jeg gøre?

Intet! Dine NordVPN-kontooplysninger overføres automatisk til din Nord Account. Du skal blot logge ind på din Nord Account for at administrere dine Nord Security-abonnementer og automatiske fornyelser.

Jeg vil gerne have NordVPN. Hvad skal jeg gøre?

Jeg bruger andre Nord Security-produkter og har allerede en Nord Account:

Med tre nemme trin får du adgang til NordVPN:

1. Log ind på din Nord Account
  2. Gå til Kontrolpanelet, og klik på Opgrader abonnement under NordVPN.
  3. Betalingssiden med kassen åbnes. Vælg et abonnement, og gennemfør din betaling.

Nu kan du logge ind på NordVPN med dit Nord Account-login.

Jeg har aldrig brugt Nord Security-produkter:

Du kan abonnere på NordVPN og komme i gang med din nye Nord Account via fire nemme trin:

1. Vælg en abonnementsaftale.
  2. Udfyld dine oplysninger, og gennemfør din betaling.
  3. Vi sender et link til registrering af en Nord Account til den e-mailadresse, du angav ved tilmeldingen. Klik på linket, og opret en adgangskode.
  4. Download NordVPN-appen, og log ind med dine Nord Account-adgangsoplysninger.

Jeg vil gerne slette/lukke min Nord Account. Hvordan gør jeg det?

Følg trinene i vores artikel om, hvordan du sletter eller lukker din Nord Account.

Jeg vil gerne have en refusion og/eller annullere den automatiske fornyelse af mit abonnement via min Nord Account.

Administrer alle dine cybersikkerhedsbehov på én platform med din Nord Account.