Installation af NordVPN-appen på iPhone eller iPad

Denne vejledning lærer dig, hvordan du installerer og bruger NordVPN på en iPhone og iPad.

Indholdsfortegnelse:

Download og installation
Opsætning og opsætning
Vælge mellem forskellige servere

Indstillinger

Download og installation

1. Åbn App Store.
  2. <lisøg efter="">Søg efter NordVPN.
     </lisøg>

Bemærk: NordVPN vises muligvis ikke i App Store i visse regioner med VPN-begrænsninger. Hvis det er tilfældet, skal du følge denne vejledning til, hvordan du downloader vores app fra sådanne placeringer.

3. <lisøg efter="">
  4. Tryk på knappen Download.

5. </lisøg>

Opsætning og brug af appen

1. Tryk på ikonet for NordVPN-appen for at starte den.

2. I hovedmenuen trykker du på TILMELD DIG (SIGN UP) for at oprette en ny konto eller LOG IND (LOG IN), hvis du allerede har en.

3. Hvis du ikke har en konto endnu, og du vil tilmelde dig, overføres du til NordAccount, hvor du først skal indtaste din e-mail-adresse, trykke på fortsæt og derefter oprette en adgangskode. Hvis du allerede har adgangsoplysninger, kan du bruge dem ved at klikke på logindknappen 'Log ind', der er lige under indtastningsfeltet.

Når du tilmelder dig, vil du blive bragt tilbage til NordVPN-appen, hvor du bliver bedt om at vælge et abonnement, før du kan begynde at bruge tjenesten.

4. Der vises en meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger. Klik på Accepter og fortsæt.

5. Når du er logget ind, får du vist et kort og knappen Forbind hurtigt, der automatisk forbinder dig til en server, der anbefales af vores smarte algoritme, der vælger en server baseret på dine behov og præferencer.

6. Når du opretter forbindelse for første gang, bliver du bedt om at tillade NordVPN at tilføje VPN-konfigurationer.

7. Dette er en standardadvarsel, da VPN-konfigurationer er nødvendige for at oprette forbindelse til VPN-servere. NordVPN er en respektabel VPN-tjenesteudbyder, så tryk på tillad for at fortsætte.

8. Hvis du bruger Touch ID, bliver du bedt om at bekræfte dit valg med dit fingeraftryk.

9. Når der er oprettet forbindelse, bliver en landenål på kortet grøn, og du vil få vist meddelelsen Forbundet til (land) over kortet. Et VPN-ikon vises også i statuslinjen langs skærmens øverste kant og fortæller dig, om du er forbundet.

Vælg mellem forskellige servere

1. Tryk på en landenål og så på Forbind hurtigt for automatisk at oprette forbindelse til den server i det pågældende land, der passer bedst til dine behov.

2. Du kan også se de tilgængelige lande og specialservere ved at stryge op fra bunden af appen uden at vælge landenåle. Tryk på det land, hvor du ønsker at oprette en automatisk forbindelse til en server.

3. Du kan trykke på de tre prikker ud for et land for at vælge en bestemt by. NordVPN sorterer de tilgængelige servere ud fra dine behov, så du kan vælge den bedste løsning.

4. Du kan også trykke på søg for at finde en bestemt server ud fra servernummeret.

Administration af favoritservere

1. For at tilføje en server til dine favoritter skal du trykke på hjerteikonet ved siden af den på serverlisten.

2. For at få adgang til dine yndlingsservere skal du swipe op fra bunden af skærmen, mens du er på hovedkortet. Du vil få vist en ny favorit-kategori.

VPN-indstillinger til iPhone

1. På kortskærmen, kan du trykke på menuikonet i øverste højre hjørne for at få adgang til kontooplysninger og indstillinger.

2. Dette er det generelle afsnit. Her vil du se dine abonnementsoplysninger og avancerede sikkerhedsindstillinger, såsom valget af en VPN-protokol.

NordVPN beskytter dig mod påtrængende reklamer, skadelige websites og andre trusler.

VPN-protokolmenuen lader dig vælge din forbindelsesprotokol (IKEv2, OpenVPN UDP, OpenVPN TCP og NordLynx).

Auto-connect

Når Auto-Connect er aktiveret, kører NordVPN-appen automatisk og forbinder dig til en sikker VPN-server, hver gang din telefon er tændt og er forbundet til et Wi-Fi-netværk.

I afsnittet PÅLIDELIGE WI-FI-NETVÆRK (TRUSTED WI-FI-NETWORKS) kan du deaktivere Auto-connect på bestemte Wi-Fi-netværk. For eksempel kan du gøre en undtagelse for et pålideligt hjemmenetværk.