Tilslutning af dedikeret IP på Windows

Denne vejledning viser dig, hvordan du finder og opretter forbindelse til din købte og tildelte dedikerede IP. Lær mere om den dedikerede IP-funktion her.

Kategorien Dedikeret IP-server er kun tilgængelig med protokollerne OpenVPN (UDP) og OpenVPN (TCP).

1. Sørg for, at du har aktiveret OpenVPN (UDP) eller OpenVPN (TCP). Du kan finde instruktioner til, hvordan du skifter forbindelsesprotokollen her.
  2. Start NordVPN-applikationen, og find kategorien Dedikeret IP i afsnittet Specialservere til venstre.

3. Hold markøren over kategorien Dedikeret IP, og klik på menuen med tre prikker. Vælg din tildelte dedikerede IP-server.

Alternativt kan du bruge søgelinjen i øverste venstre hjørne af programvinduet:

Vær opmærksom på, at din e-mail vil blive knyttet til den dedikerede IP-adresse.