Fejlfinding af forbindelse på Android

Der er flere grunde til, at du kan have problemer med at oprette forbindelse til NordVPN på din Android-enhed. Disse omfatter problemer med din kontostatus, app-konfiguration eller netværksindstillinger. Du kan fejlfinde ved at gennemgå følgende trin én efter én.

1. Gå til Google Play Butik, søg efter NordVPN.
  2. Klik på Afinstaller.
  3. Når afinstallationsprocessen er færdig, skal du klikke på Installer igen.

Efter hvert trin skal du kontrollere, om problemet fortsætter. I tilfælde af at problemerne stadig er der, skal du sørge for at kontakte vores supportteam for en hurtig løsning ved at trykke på enten e-mail- eller chatknappen nedenfor.