Fejlfinding af forbindelse på Android

Denne artikel er tilgængelig på engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, hollandsk, polsk, portugisisk-brasiliansk, svensk og spansk.

Der er flere grunde til, at du kan have problemer med at oprette forbindelse til NordVPN på din Android-enhed. Disse omfatter problemer med din kontostatus, app-konfiguration eller netværksindstillinger. Du kan fejlfinde ved at gennemgå følgende trin én efter én.

1. Gå til Google Play Butik, søg efter NordVPN.
  2. Klik på Afinstaller.
  3. Når afinstallationsprocessen er færdig, skal du klikke på Installer igen.

Efter hvert trin skal du kontrollere, om problemet fortsætter. I tilfælde af at problemerne stadig er der, skal du sørge for at kontakte vores supportteam for en hurtig løsning ved at trykke på enten e-mail- eller chatknappen nedenfor.

Tip: Glem ikke at bruge en stærk adgangskode til din NordVPN-konto, da det vil hjælpe dig med at undgå angreb på legitimationsoplysninger og vil holde din konto sikker.

Da det ikke er en nem opgave at generere og huske stærke og sikre adgangskoder, anbefaler vi at downloade en gratis adgangskodemanager, som NordPass. Den genererer sikre adgangskoder for dig og gemmer dem sikkert, så du kan undgå at spilde tiden på nulstilling af adgangskoder i fremtiden. NordPass tilbyder en indbygget Android-app.