Tilpas konfiguration af Android-appen

Denne artikel er tilgængelig på engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, koreansk, hollandsk, polsk, portugisisk-brasiliansk, svensk og spansk.

Foretag disse justeringer for at kontrollere, om din applikation er konfigureret korrekt:

• Prøv at skifte mellem TCP og UDP
  • Skift mellem forskellige servere: Prøv at oprette forbindelse til forskellige lande eller specifikke servere
  • Prøv at geninstallere NordVPN-appen:

Gå til Google Play Butik, søg efter NordVPN, og klik på Afinstaller. Når afinstalleringen er færdig, skal du klikke på Installer igen.

Hvis intet af dette hjælper, så tjek venligst andre fejlfindingsmetoder for Android: Fejlfinding af forbindelse på Android.