Nord Account: al je abonnementen onder één dak

Nord Account verenigt alle Nord-services, waaronder NordVPNNordPass en NordLocker, waardoor ze vanaf één plek toegankelijk zijn.

Wat kan ik doen met een Nord-account?

1. al je Nord-gerelateerde accounts vanaf één plek bekijken;
  2. één login gebruiken om je aan te melden bij al je Nord-gerelateerde accounts;
  3. je abonnementen opwaarderen of opzeggen vanaf één plek.

Als je een NordVPN-, NordPass- of NordLocker-account hebt, kom je automatisch in aanmerking voor een Nord Account en kun je deze meteen gaan gebruiken.

Waarom Nord Account gebruiken?

• Je hebt niet meerdere accounts en wachtwoorden nodig. Meerdere keren aanmelden is onhandig en verwarrend, dus gebruik je Nord Account-inloggegevens om je aan te melden bij al je Nord-accounts. Het enige dat je nodig hebt, is een e-mailadres en een wachtwoord dat voor alle Nord-diensten geldt.
  • Beheer diensten vanaf één plek. Zodra je je aanmeldt bij je Nord Account, kun je al je actieve abonnementen voor Nord-producten bekijken, verlengen of opzeggen, je factureringsgeschiedenis bekijken, apps downloaden en de nieuwste beveiligingsrapporten lezen.
  • Vereenvoudig het aanmeldingsproces. Met Nord Account log je met één klik in op al je Nord-gerelateerde accounts. Zodra je bent aangemeld voor Nord Account, zoek je gewoon naar de knop ‘Inloggen met Nord Account’ in een van je Nordapps. (Nord Account gebruikt de OpenID Connect-standaard voor gebruikersauthenticatie).

Ik ben een NordVPN-gebruiker. Wat moet ik doen?

Helemaal niets. Je NordVPN-accountgegevens worden automatisch overgezet naar je Nord Account. Je kunt je hier aanmelden bij Nord Account. Al je Nord-abonnementen zijn zichtbaar in je Nord Account.

Ik wil NordVPN aanschaffen. Wat moet ik doen?

Ik gebruik andere Nord-producten en heb Nord Account al.

Je kunt in drie eenvoudige stappen een NordVPN-abonnement afsluiten:

1. Log in op Nord Account
  2. Ga naar het Dashboard en klik onder NordVPN op Abonnement opwaarderen.
  3. De betaalpagina wordt geopend. Selecteer een abonnement en voltooi je betaling.

Nu kun je inloggen bij NordVPN met je inloggegevens voor Nord Account.

Ik heb nog nooit producten van Nord gebruikt

Je kunt je abonneren op NordVPN en in vier eenvoudige stappen Nord Account gaan gebruiken:

1. Ga naar nordvpn.com en kies een abonnement.
  2. Vul op de betaalpagina je gegevens in en voltooi je betaling. Je ontvangt een Nord Account-registratielink naar het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld.
  3. Klik op de link en maak een wachtwoord aan.
  4. Download de NordVPN-app en log in met je Nord Account-inloggegevens. Met Nord Account kun je je abonnementen beheren en je aanmelden voor andere Nord-producten, zoals NordPass en NordLocker.

Ik wil mijn NordAccount verwijderen/sluiten. Hoe kan ik het doen?

Klik hier en volg de stappen van het artikel om uw Nord-account te verwijderen of te sluiten.

Ik wil mijn abonnement op NordAccount terugbetalen of/en annuleren.

Beheer al je cyberbeveiligingsbehoeften vanaf één platform met Nord Account.