Een gids voor het opzeggen van een abonnement

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Zweeds, Japans en Koreaans.

Let op: Deze instructie laat je zien hoe je een terugkerend abonnement opzegt, zodat er de volgende keer niet automatisch kosten in rekening worden gebracht. Maar er wordt niet uitgelegd hoe je jouw betaling kunt terugkrijgen. Neem contact op met onze klantondersteuning om een terugbetaling te ontvangen.

Om de automatische verlenging van jouw abonnement te annuleren:

1. Ga naar NordAccount, log in en open het onderdeel Facturering.
Facturering kan worden gevonden onder downloads map in uw NordAccount

2.Open in het gedeelte 'Facturering' het tabblad 'Abonnement'' en druk op de drie stippen  naast de knop 'Abonnement wijzigen'.
naast de knop annuleer plan kies 3 puntjes en annuleer uw abonnement

Play Store, bekijk dit hulpartikel van Google Play over het opzeggen van abonnementen:https://support.google.com/googleplay/answer/7018481

App Store, raadpleeg dit Apple-hulpartikel over opzegging van abonnementen:https://support.apple.com/en-lamr/HT202039