Hoe annuleer je een terugkerende betaling

Let op: Deze instructie laat je zien hoe je een terugkerend abonnement opzegt, zodat er de volgende keer niet automatisch kosten in rekening worden gebracht. Maar er wordt niet uitgelegd hoe je jouw betaling kunt terugkrijgen. Neem contact op met onze klantondersteuning om een terugbetaling te ontvangen.

Om de automatische verlenging van jouw abonnement te annuleren:

1. Ga naar NordAccount, log in, en open de 'Facturering' (Billing) sectie.
  2. In het gedeelte 'Facturering' klik je op het tabblad 'Abonnement'(Subscription).
  3. Klik op 'Beheren' (Manage) naast Automatische Verlenging (Auto-Renewal).
  4. Kies voor 'Automatische verlenging annuleren' (Cancel auto-renewal).

NordVPN subscription cancel steps 1.png
    NordVPN subscription cancel steps 2.png

Play Store, bekijk dit hulpartikel van Google Play over het annuleren van abonnementen:https://support.google.com/googleplay/answer/7018481

App Store, raadpleeg dit Apple-hulpartikel over opzegging van abonnementen:https://support.apple.com/en-lamr/HT202039