Installera NordVPN på Amazon Fire-enheter

Du kan ladda ner NordVPN-applikationen för Amazon Fire-enheter i Amazon Appstore här. Tänk på att första generationens Amazon Firestick inte stöder VPN-anslutning.

Här är vår videohandledning i hur du konfigurerar och använder NordVPN på Amazon Fire-enheter:

Detta är en handledning i hur du installerar och använder NordVPN-appen på Amazon Kindle Fire-enheter.

Först måste du ladda ner och installera NordVPN-applikationen på din Amazon Kindle Fire-enhet .

1. Tryck på menyn Appar på startskärmen i din Kindle.

2. Öppna Amazon Appstore.

3. Skriv NordVPN i sökfältet och tryck på Sök.

4. Tryck på Ladda ner.

5. När applikationen har installerats trycker du på Öppna.

6. Du kommer att se programmets huvudmeny. Tryck på Registrera dig om du vill skapa ett nytt konto eller Logga in om du redan har ett

7. En QR-kod visas. Skanna den med din smartphone och vänta tills din mobila enhet laddar upp NordAccount-sidan. Där måste du fortsätta med registreringsprocessen genom att ange dina önskade inloggningsuppgifter.

Efter att du har skapat ett konto loggar du in NordVPN på din TV. Så som visas på skärmdumpen nedan bör du få ett nummer som du kan använda på nordaccount.com/remote från din telefon, laptop eller stationära dator. Alternativt kan du helt enkelt skanna QR-koden.

Med hjälp av en komplex formel som innehåller olika serverparametrar väljer Anslut nu (Connect now) den bästa servern för tillfället åt dig.

8. Du kanske hälsas välkommen med några varningsmeddelanden. De är standardmässiga Android/FireTV-varningsmeddelanden för VPN-anslutningar och du kan tryggt trycka OK på dem. De kan också kräva att du markerar en kryssruta i fönstret.

9. Du kan också välja vilken landsknapp du vill under menyn Alla länder (All Countries) och snabbt ansluta till en server från det landet.

10. Under menyn Specialservrar (Specialty servers) hittar du serverkategorierna P2P, Dold server (Obfuscated),Dedikerad IP-adress (Dedicated IP), Double VPN och Onion Over VPN.

11. Under menyn Inställningar (Settings) hittar du andra inställningar för applikationen, såsom CyberSec, VPN-protokoll (VPN protocol), Tillåt lokal nätverksupptäckt (Allow local network discovery) och Anpassat DNS (Custom DNS).

12. I avsnittet Betrodda appar (Trusted apps) kan du lägga till specifika appar som kan kringgå VPN-anslutningen, även kallat split-tunneling.

13. Doch det är allt! Därefter föreslår vi att du utforskar vår applikation genom att följa handledningarna för de viktigaste funktionerna.

Om du upplever några problem är du välkommen att kontakta vårt supportteam för hjälp.