Ansluta till NordVPN med Firefox-tillägget

Om du också vill surfa säkert på webben i din Firefox-webbläsare kan du använda NordVPN:s Firefox-tillägg som säkrar din trafik med HTTPS.

Konfigurera NordVPN-tillägget i Firefox

Du kan skaffa VPN-tjänsten för Firefox från Firefox webbplats för tillägg.

1. För att installera tillägget klickar du på Lägg till i Firefox.

2. Därefter kommer du att bli ombedd att ge tillstånd för denna applikation, klicka då på Lägg till.

3. Därefter kommer du att bli ombedd att tillåta tillägget att köras i ett privat fönster, markera detta och klicka på "Okej".

4. När installationen är klar kommer NordVPN-logotypen att visas i verktygsfältet i webbläsarens övre högra hörn.

5. Klicka på NordVPN-logotypen. Du kommer då att bli ombedd att logga in, så använd dina NordVPN-inloggningsuppgifter för att göra det.

rqRQ7pPllM (1).png

Använda och anpassa NordVPN Firefox-tillägget

Låt oss titta på hur du kan göra den första anslutningen och justera tilläggsinställningarna så att de passar dina behov.

UFKZdyiyjO (1).png

1. Skyddad status: när du ansluter till en NordVPN-server kommer detta fält att bekräfta att din anslutning är framgångsrik genom att visa statusen som Skyddad.
  2. Snabbanslutning: det snabbaste sättet att börja använda NordVPN-tillägget. Efter att ha tryckt på Quick Connect blir du omedelbart ansluten till en NordVPN-server.
  3. Sök: medan Quick Connect-alternativet bestämmer en serverplats åt dig, kan du med det här alternativet ange landet för NordVPN-servern.
  4. Inställningar: här hittar du dina inställningar för Allmänt, Anslutning, Säkerhet och Sekretess.

XT93dY7Ndm (1).png

5. Supportassistans: mer information om tillägget och livechatt med ett agentalternativ finns här.

DktSIkQhQ9 (1).png

6. Aviseringar: uppdateringar och nyheter om NordVPN-tillägget.

83t9yyLOQD (1).png

7. Huvudförlängningsfönster: Om du klickar här kan du öppna huvudförlängningsfönstret.
  8. Lista över nyligen anslutna länder: I det här avsnittet visas de länder som du nyligen har upprättat en anslutning till. Om du inte har anslutit till någon server ännu hittar du rekommendationer för länder att ansluta till.