Installera NordVPN på macOS

Om du använder en Mac är NordVPN:s integrerade applikation det bästa sättet att ansluta till NordVPN-servrar. Vi utformade den med dina behov i åtanke, vilket ger enkel åtkomst till funktioner som Double VPN, Onion Over VPN-servrar och automatisk Kill Switch, Meshnet och möjligheten att ansluta med NordLynx anslutningsprotokoll.

Instruktioner om hur du installerar NordVPN på macOS

Du kan hitta detaljerade instruktioner om hur du konfigurerar VPN på macOS i följande artiklar:

Vad är skillnaden mellan de två versionerna?

• NordVPN (App Store)

Denna version av NordVPN-applikationen kan installeras direkt från Apple App Store på macOS-enheter med firmware som inte är äldre än 10.12. Den största fördelen med att använda IKEv2-appen är att den erbjuder NordLynx-protokollet . Bortsett från NordLynx fungerar Kill Switch-funktionen på en systemomfattande nivå och kapar internetåtkomsten om VPN-anslutningen plötsligt kopplas från – på så sätt skyddar den alla appar, utan att avsluta dem.

• NordVPN

Även om OpenVPN saknar NordLynx tillåter det inställning av vissa ytterligare preferenser, såsom de anpassade DNS-servrarna. När den är aktiverad avslutar Kill Switch enskilda appar, istället för hela internetanslutningen. Appen kan sidoladdas från vår webbplats och den kan köras på tidigare versioner av macOS, ej äldre än 10.10.

Hur du använder NordVPN på macOS

Det är enkelt att ansluta till NordVPN med macOS-appen:

1. Öppna NordVPN macOS-appen;
  2. Om det krävs, slutför inloggningsprocessen;
  3. Klicka på "Snabbanslutning" eller välj ett specifikt land från kartan.

Nu är du ansluten till internet på ett säkert sätt!