Hur många enheter kan jag använda med NordVPN?

Sammanlagt tio enheter kan anslutas till ett NordVPN-konto samtidigt. Det finns dock ett villkor. Om du ansluter enheterna till samma server måste du välja olika VPN-protokoll (TCP och UDP är olika protokoll, så du kan ansluta en enhet till TCP och en annan till UDP på samma server). Det innebär att totalt fem enheter kan anslutas till en server samtidigt: genom HTTP-proxy, SOCKS5, NordLynx, OpenVPN TCP och OpenVPN UDP. Om du har en enhet till kan du ansluta den till en annan server med vilket protokoll som helst.

Om du har ännu fler enheter kan du konfigurera din router med vårt VPN . Routern använder endast en enhetsplats, men alla enheter som är anslutna till nätverket kommer att skyddas av VPN.

För att använda NordVPN på dina andra enheter, ladda ner vår applikation och logga in på ditt NordVPN-konto.