Var kan jag hitta NordVPN:s serverlista?

Den här artikeln är tillgänglig på engelska, spanska, franska, italienska, nederländskaportugisisk-brasiliansk, koreanskapolskajapansk och tyska.

Listan över NordVPN:s serverplatser och de protokoll/tjänster som stöds i varje land finns på https://nordvpn.com/sv/servers/.

På sidan Servrar hittar du även extra information om de olika servertyperna som NordVPN erbjuder. Du hittar även funktionen för rekommenderad server, som väljer den bästa servern för dig. Här är en direktlänk till väljaren: https://nordvpn.com/servers/tools/ .