Ansluta till NordVPN (Linux Network Manager)

1. Ladda ner OpenVPN Configuration File Package och extrahera filerna till en valfri mapp.

2. Klicka på nätverksvalsknappen i det övre högra hörnet av skärmen, tryck på VPN av (VPN off), och välj VPN-inställningar (VPN Settings) från rullgardinsmenyn.

3. Ett konfigurationsfönster öppnas. Tryck på ikonen + bredvid VPN.

4. Du kommer att bli ombedd att välja en anslutningstyp. Välj Importera från fil…

5. Du kommer att bli ombedd att välja en fil som du vill importera. Navigera till mappen där du har extraherat konfigurationsfilerna, välj en av filerna från listan och klicka på Öppna (Open).

6. I popup-fönstret anger du ditt användarnamn och lösenord för NordVPN-tjänsten. Tryck på Lägg till.

Du hittar dina inloggningsuppgifter till NordVPN-tjänsten i kontrollpanelen i ditt Nord Account. Kopiera inloggningsuppgifterna med hjälp av knappen Kopiera till höger.

7. Klicka nu på reglaget under VPN-avsnittet för att ansluta till en NordVPN-server. Reglaget blir grönt när anslutningen har upprättats.