Vad är Threat Protection?

Den här artikeln är tillgänglig på engelska, spanska, franska, japanska, koreanska, italienska, nederländskapolska, portugisisk-brasilianska och tyska.

Threat Protection är en funktion som skyddar dig från annonser, osäkra anslutningar och skadliga webbplatser. Du kan läsa mer om den här.

Threat Protection finns till:

• Android
  • iOS
  • Windows

• NordVPN Chrome Extension
  • NordVPN Firefox-tillägg
  • NordVPN Edge-förlängning

Den här funktionen på följande operativsystem heter CyberSec:

• Linux
  • macOS

Tips: Säkerheten hos din VPN-anslutning beror också på ditt kontolösenord. Glöm inte att använda ett starkt lösenord för ditt konto, eftersom det hjälper dig att undvika credential stuffing-attacker och kommer att hålla dina anslutningar säkra och ostörda.

Eftersom det inte är en lätt uppgift att generera och komma ihåg starka och säkra lösenord rekommenderar vi att du laddar ner vår gratis lösenordshanterare – NordPass. Den genererar automatiskt starka lösenord åt dig och lagrar dem säkert, vilket sparar tid eftersom du slipper återställa dem i framtiden.