Hur kan jag kontakta NordVPN kundtjänst?

NordVPN har olika sätt att hjälpa dig med eventuella frågor eller problem.

Chatt - klicka bara på chatt-ikonen längst ned till höger på din skärm.
E-post - genom att fylla i förfrågningsformuläret eller skicka ett brev till vår inkorg på support@nordvpn.com.

Vi har två team som hjälper dig:

• Kundtjänst och faktureringsteam: De kan berätta om NordVPN, hjälpa dig att konfigurera dina enheter, se till att du kan komma åt streamingsajter och svara på frågor om dedikerade IP-adresser. De kan också hjälpa dig med din NordVPN-prenumeration, ditt konto eller dina betalningar.
  • Anslutningsteam: De kan hjälpa till med att konfigurera NordVPN på din router, åtgärda avancerade anslutningsproblem och hjälpa till på platser med internetrestriktioner.

Observera att vi inte har telefonsupport.

Om chattknappen inte fungerar kan du prova att stänga av din annonsblockerare för vår webbplats.