Hur kan jag kontakta NordVPN kundtjänst?

Den här artikeln är tillgängligengelska, tyska, franska, italienska, japanska och spanska.

Du kan få support via chatt och e-post. Kontakta oss antingen genom att trycka på chattknappen i slutet av denna artikel, eller genom att skriva till oss på support@nordvpn.com

Obs : vi erbjuder inte support via telefon. Men våra agenter kommer att ge dig effektiv assistans över de andra två kommunikationskanalerna.

Vi har tre kundtjänstteam:

1. Allmän information: tillhandahåller allmän information om NordVPN-tjänsten och funktionerna; hjälper till med att konfigurera enheter och komma åt streaming-webbplatser på ett säkert sätt.

2. Fakturering: hjälper till med NordVPN-prenumerationer, konton, betalningar och förfrågningar om dedikerade IP-adresser.

3. Anslutning: hjälper till med att konfigurera en router; avancerad anslutningsfelsökning; hjälp med anslutning i länder med internetrestriktioner.

Om chatt- och e-postknapparna inte fungerar kan din annonsblockerare vara boven. Prova att inaktivera ditt annonsblockerande tillägg/programvara för vår webbplats.