Manuelt OpenVPN-tilkoblingsoppsett på iPad og iPhone

Merk: Dersom du bruker iOS 13 eller nyere, kan du følge denne veiledningen.

OpenVPN er en populær protokoll som spesialserverne våre bruker for å gi mer funksjonalitet. Dette er en alternativ tilkoblingsmetode når du har problemer med den opprinnelige NordVPN-appen til iOS. Slik konfigurerer du iOS-enheten din for denne tilkoblingsmetoden:

1. Gå til App Store på iPad/iPhone.
  2. Trykk på Søk.
  3. Skriv openvpn connect i søkefeltet.
  4. Trykk på installasjonsknappen.

Graphical user interface, application Description automatically generated

5. Skriv inn iTunes Store-legitimasjonen din og trykk på OK.

Graphical user interface, text, application, chat or text message Description automatically generated

6. Når appen er installert, laster du ned .OVPN-konfigurasjonsfilen her: https://nordvpn.com/servers/tools/. Sørg for å bruke Safari som nettleser

Graphical user interface, application Description automatically generated

7. Velg Åpne i OpenVPN.

Graphical user interface, application Description automatically generated

8. Skriv inn NordVPN-tjenestens innloggingsopplysninger, velg å lagre passordet i en nøkkelring og trykk på LEGG TIL øverst til høyre.

Du finner NordVPN-tjenestens innloggingsopplysninger (brukernavn og passord) i Nord Account-dashbordet. Kopier innloggingsopplysningene ved hjelp av Kopier-knappene til høyre.

Graphical user interface, text, application, email Description automatically generated

Graphical user interface, text, application Description automatically generated
  9. Et popup-vindu ber om tillatelse til å legge til OpenVPN i VPN-konfigurasjonene dine. Klikk på Tillat.

Graphical user interface, text, application, chat or text message Description automatically generated

10. Trykk på vippebryteren for å koble til VPN.

Graphical user interface, text, application Description automatically generated

11. Enkelt og greit! Du er tilkoblet.

Graphical user interface, application Description automatically generated

12. Dersom du vil bytte server, kobler du fra gjeldende server ved å trykke på vippebryteren ved siden av den og aktiverer en annen importert profil.

Text Description automatically generated

13. For å koble fra trykker du på samme vippeknapp som du brukte for å koble til.