Manuelt OpenVPN-tilkoblingsoppsett på iOS 13

Følg disse OpenVPN-oppsettinstruksjonene på iOS 13-enheten din:

1. Gå til App Store på iPhone/iPad.
  2. Trykk på søkefeltet.
  3. Tast inn «openvpn connect» i søkefeltet.
  4. Finn programmet OpenVPN Connect og trykk på installasjonsknappen.

Graphical user interface, application Description automatically generated

5. Når appen er installert, laster du ned .ovpn-konfigurasjonsfilen her: https://nordvpn.com/no/servers/tools/
  6. Trykk på knappen Nedlastingskonfigurasjon.

Graphical user interface, application Description automatically generated

7. Trykk på den blå nedlastingsknappen i popup-vinduet.

Graphical user interface, text, application, chat or text message Description automatically generated

8. Når konfigurasjonen er lastet ned, velger du Nedlastinger øverst til høyre. Etter det klikker du på den nedlastede konfigurasjonen.

Graphical user interface, text, application Description automatically generated

9. Når den nedlastede konfigurasjonen åpnes, velger du Del øverst i høyre hjørne.

Graphical user interface, text, application Description automatically generated

10. I Del-arket trykker du på knappen Kopier til OpenVPN.

Graphical user interface, application Description automatically generated

11. I OpenVPN-programmet velger du Fil og trykker på Legg til for å legge til den importerte konfigurasjonen.

Graphical user interface, application Description automatically generated

12. Da kommer et popup-vindu opp, som ber om tillatelse til å legge til OpenVPN i VPN-konfigurasjonene dine. Klikk på Tillat.

Graphical user interface, text, application, chat or text message Description automatically generated
  13. Trykk på bryteren for den importerte konfigurasjonen for å koble til en VPN-server.

Graphical user interface, application Description automatically generated

14. For å endre en server trykker du på glidebryteren for å koble fra. Trykk på en annen importert profil for å koble til den aktuelle andre serveren.

Text Description automatically generated
  15. For å koble fra trykker du på samme knapp som du brukte for å koble til.

Tips: Sikkerheten på VPN-tilkoblingen din avhenger også av kontopassordet ditt. Ikke glem å bruke et sterkt passord på kontoen din, da det vil hjelpe deg med å unngå innloggingsangrep og holde tilkoblingene dine sikre og uavbrutte.

Siden det ikke er en enkel oppgave å generere og huske sterke og sikre passord, anbefaler vi at du laster ned vår gratis passordbehandler — NordPass. Den genererer sikre passord for deg og lagrer dem sikkert – slik at du unngår tidkrevende tilbakestillinger av passord i fremtiden.