Kontrollere tilkoblingskonfigurasjonen på iOS

Denne artikkelen er tilgjengelig på engelskfransktysk, spansk, svensk,  nederlandsk, japansk, koreanskportugisisk-brasiliansk, dansk, Danishitaliensk og tradisjonell kinesisk.

Hvis du har problemer med å koble til NordVPN på iOS-enheten din, har vi noen tips for å justere tilkoblingskonfigurasjonen din for å løse problemet. Etter å ha fulgt hvert sett med instruksjoner, sjekk om problemet gjenstår før du fortsetter. La oss begynne:

Tilbakestill wifi-nettverksinnstillingene (bare hvis du bruker wifi):

• Trykk på Innstillinger > Generelt > Tilbakestill > Tilbakestill nettverksinnstillinger. Dette tilbakestiller også wifi-nettverk og passord, mobilinnstillinger og VPN- og APN-innstillinger som du har brukt tidligere.
  • Start også Innstillinger-appen fra startskjermen og naviger til Wi-Fi. På høyre side av det trådløse nettverksfeltet trykker du på i-knappen for å se innstillingene for nettverket.
  • Trykk på Forny leieavtale nederst i innstillingsruten for å tilbakestille enhetens IP-adresse og for å oppdatere tilkoblingen.
  • Start telefonen på nytt

Angi NordVPN DNS-serveradresser (bare hvis du bruker wifi).

• Åpne Innstillinger-appen.
  • Trykk på Wi-Fi. Hvis den er slått av, slå den på:
  • Velg et wifi-nettverk og trykk på det blå «i»-ikonet:
  • Trykk på Configure DNS (Konfigurer DNS) og velg Manual (Manuell):
  • Trykk på Legg til server og legg til disse DNS-adressene:

103.86.96.100
    103.86.99.100

• Trykk på Lagre.

Bytt mellom forskjellige servere:

• Prøv å koble til forskjellige land eller spesifikke servere ved hjelp av NordVPN-appen.

Installer NordVPN-appen på nytt:

• Trykk og hold på NordVPN-ikonet og trykk på X-ikonet øverst til venstre. Når appen er avinstallert, laster du ned og installerer NordVPN på iPhone igjen.