Feilsøking av tilkoblingsmuligheter i Windows

Problemer med konfigurasjon av NordVPN-appen

• Dersom det ikke hjelper, kan du tilbakestille programmet:
  1. Trykk på «Innstillinger» (tannhjulikon) nederst til venstre.
  2. Klikk på Generelt.
  3. Bla ned til du ser Diagnostikk-delen, og klikk på «Kjør diagnostikk».
  4. Et nytt vindu åpnes. Velg Tilbakestill app.

Problemer med Windows OS

Problemet kan også ligge i konfigurasjonen av Windows-operativsystemet, dets programmer og nettverk. Ta en titt på artikkelen vår om vanlige problemer med NordVPN-appen i Windows.

Feilmeldingen «UOPPRETTELIG: Blokkering av DNS mislyktes»

Dersom du får opp feilmeldingen UOPPRETTELIG: Blokkering av DNS mislyktes:

• Installer TAP-driverne for NordVPN på nytt:
    1. Gå til Kontrollpanel > Legg til eller fjern programmer
    2. Finn NordVPN-nettverkets TAP og slett den.
    3. Last ned og installer TAP-driverne.
    4. Prøv å koble til på nytt.

• Hvis problemet vedvarer, kan du prøve følgende trinn:
    1. Gå til Nettverks- og delingssenter.
    2. Velg Endre adapterinnstillinger.
    3. Høyreklikk på TAP-NordVPN Windows-adapter og velg Egenskaper.
    4. Velg TCP/IPv4 og klikk på Egenskaper.
    5. Klikk på Avansert-fanen, fjern markeringen for Automatisk og angi Grensesnitt til 1.