Kunne ikke nå NordLynx-adapteren

Hvis du mottar en melding som «Kunne ikke nå NordLynx-kortet» eller «NordLynx-kortet kan ikke nås», gjør du følgende:

Installer NordLynx/TUN--nettverkskortet på nytt.

1. Høyreklikk på startknappen og velg Enhetsbehandling.

2. Åpne delen Nettverkskort i Enhetsbehandling, høyreklikk på NordLynx-tunnelen og avinstaller enheten.

3. Åpne så Kontrollpanel (Win 7: trykk på Start-knappen, og finn den på høyre side: Win 8.1+ klikk på Start-knappen og skriv inn «Kontrollpanel»). Der klikker du på Avinstaller et program under «Programmer».
  4. Finn NordVPN-nettverket TUN og avinstaller det.
  5. Start deretter enheten på nytt. Når den er slått på igjen, laster du ned de nye TUN-driverne fra en av lenkene nedenfor og går gjennom oppsettet. Når dette er gjort kan du, prøve å koble til.

Klikk her for Windows 7- ELLER 8.1 TUN-drivere.

Klikk her for Windows 10 Tun-drivere.Hvis

Hvis dette ikke løser problemet ditt, kan du kontakte brukerstøtten vår: https://nordvpn.com/no/contact-us/