Kontrollerer at kontoen din er aktiv

Hvis du ikke kan koble til serverne våre, bør du først sørge for at kontoen din er aktiv, siden det er den vanligste årsaken til dette problemet.

Slik kan du gjøre det:

1. Pass på at du bruker riktig passord.

Gå til Nord Account-nettstedet og prøv å logge inn der. Hvis du har glemt passordet ditt, kan du få det tilbake ved å følge disse trinnene.

Merk: Hvis du har problemer med å huske passordet ditt, kan du laste ned en gratis passordbehandler som NordPass. Det genererer sikre passord for deg og lagrer dem, noe som sparer deg for bortkastet tid med tilbakestilling av passord i fremtiden. Lær mer om NordPass.

2. Kontroller at kontoen din er aktiv.

Gå til Nord Account-siden og sjekk statusen til kontoen din. Under NordVPN-tjenesten bør du se Aktiv-status.

Kontoen min vises som inaktiv. Hvorfor?

Generelt kan en konto være midlertidig inaktiv fordi betalingen må behandles. Tiden det tar å behandle betalingen varierer fra tjeneste til tjeneste. For mer informasjon, sjekk ut denne artikkelen.

Kontoen er aktiv Hva nå?

I dette tilfellet kan du gå tilbake til feilsøkingsartikkelen du kom fra, og fortsette med resten av trinnene som er angitt der.