Slik kansellerer du en gjentakende betaling

Merk: Denne veiledningen viser deg hvordan du kansellerer et gjentakende abonnement slik at du ikke belastes automatisk neste gang. Men den viser deg ikke hvordan du får refusjon for betalingen din. For å motta refusjon, vennligst kontakt vår kundestøtte.

For å avbryte automatisk fornyelse av abonnementet:

1. Gå til NordAccount, logg på og åpne Fakturering-delen (Billing)
  2. Når du er i Fakturering-delen, klikker du på Abonnement-fanen (Subscription).
  3. Klikk på Administrer ved siden av Automatisk fornyelse (Auto-Renewal).
  4. Velg Avbryt automatisk fornyelse (Cancel auto-renewal).

NordVPN subscription cancel steps 1.png
    NordVPN subscription cancel steps 2.png

Play Store, se denne Google Play brukerstøtteartikkelen om sletting av abonnement: https://support.google.com/googleplay/answer/7018481

App Store, se denne Apple brukerstøtteartikkelen om sletting av abonnement: https://support.apple.com/en-lamr/HT202039

Amazon App Store, sjekk denne artikkelen om oppsigelse av abonnement:
https://www.amazonforum.com/s/question/0D54P00007IG0CkSAL/amazon-appstore-subscriptions