Installerere NordVPN på macOS

Hvis du bruker en Mac, er NordVPN-applikasjonen den beste måten å koble til NordVPN-servere på. Vi designet den med tanke på opplevelsen din, og den gir enkel tilgang til funksjoner som Double VPNOnion over VPN, og automatisert Kill Switch, Meshnet og muligheten til å koble til ved hjelp av NordLynx-tilkoblingsprotokollen.

Instruksjoner for hvordan du installerer NordVPN på macOS

Du finner detaljerte instruksjoner om hvordan du konfigurerer VPN på macOS i følgende artikler:

Hva er forskjellen på de to versjonene?

• NordVPN (App Store)

Denne versjonen av NordVPN-programmet kan installeres direkte fra Apple App Store på macOS-enheter med fastvare som ikke er eldre enn 10.12. Den største fordelen med å bruke IKEv2-appen er at den tilbyr NordLynx-protokollen. Bortsett fra NordLynx fungerer Kill-Switch-funksjonen på et systemomfattende nivå, og kutter internett-tilgangen hvis VPN–tilkoblingen plutselig kobles fra - på den måten beskytter den alle apper, uten å avslutte dem.

• NordVPN

Dersom OpenVPN mangler NordLynx, tillater det manipulering av noen ytterligere preferanser, for eksempel de egendefinerte DNS-serverne. Dessuten, avslutter Kill-Switch separate apper, i stedet for hele internettforbindelsen, når den er aktivert. Appen kan sidelastes fra nettstedet vårt, og den kan kjøre på tidligere versjoner av macOS, ikke eldre enn 10.10.

Slik bruker du NordVPN på macOS

Det er enkelt å koble til NordVPN ved hjelp av macOS-appen:

1. åpne NordVPN macOS-appen
  2. om nødvendig, fullfør påloggingsprosessen
  3. klikk på "Hurtigkobling" eller velg et spesifikt land fra kartet.

Nå er du koblet til internett på en sikker måte!