Hvordan kan jeg nå NordVPNs kundestøtte?

NordVPN har ulike måter å hjelpe deg med spørsmål eller problemer på.

Chat - bare klikk på chat-ikonet nederst til høyre på skjermen.
E-post - ved å fylle ut forespørselsskjemaet eller sende et brev til innboksen vår på support@nordvpn.com.

Vi har to team som kan hjelpe deg:

• Kundeservice og faktureringsteam: De kan fortelle deg om NordVPN, hjelpe deg med å konfigurere enhetene dine, sørge for at du får tilgang til strømmesider og svare på spørsmål om dedikerte IP-er. De kan også hjelpe deg med NordVPN-abonnementet ditt, kontoen din eller betalinger.
  • Tilkoblingsteamet: De kan hjelpe deg med å konfigurere NordVPN på ruteren din, fikse avanserte tilkoblingsproblemer og hjelpe deg på steder med internettrestriksjoner.

Vær oppmerksom på at vi ikke har telefonstøtte.

Hvis chat-knappen ikke fungerer, kan du prøve å slå av annonseblokkeringen for nettstedet vårt.