Verbindingsproblemen op macOS oplossen

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, ZweedsPools, Braziliaans-Portugees, Japans en Koreaans.

Er zijn verschillende redenen waarom u problemen kunt hebben met het verbinden met NordVPN op uw macOS-apparaat. Deze omvatten problemen met uw accountstatus of app-configuratie. Hier is hoe u uw verbinding op macOS kunt oplossen:

1. Controleer eerst of er problemen zijn met uw account.
  2. Ten tweede, probeer over te schakelen naar het TCP-verbindingsprotocol. Dit gaat als volgt:
    1. Klik op de instellingenknop linksonder in de app.
      instellingen bevinden zich in de linkerbenedenhoek van de app

2. Selecteer het tabblad Algemeen. Selecteer onder VPN Protocol het OpenVPN (TCP) protocol.

algemene instellingen bevinden zich aan de linkerkant van het voorkeurenmenu

3. Als dat niet helpt, probeer uw DNS-servers te wijzigen in Cloudflare DNS (1.1.1.1 en 1.0.0.1) (Opmerking: deze DNS-servers worden niet geleverd door NordVPN, dus ze moeten naar eigen goeddunken worden gebruikt).
    4. Probeer daarnaast Obfuscated Servers te gebruiken. U kunt de Obfuscated Servers vinden onder de Specialty Servers sectie na het overschakelen naar het TCP protocol.
    5. In het geval van een Keychain pop-up, typt u uw systeemwachtwoord in om verbinding te maken.

De pop-up van de sleutelhanger bevindt zich meestal in het midden van het scherm.

Als het niet verdwijnt na het klikken op "Toestaan" of als de knop "Altijd toestaan" zelfs niet aanklikbaar is, volg dan deze gids om de sleutelhanger te ontgrendelen.

Tip: Vergeet niet een sterk wachtwoord voor je account te gebruiken, aangezien dit je zal helpen om credential stuffing-aanvallen te voorkomen en het houdt je account veilig.

Aangezien het genereren en onthouden van sterke en veilige wachtwoorden geen gemakkelijke taak is, raden we je onze gratis wachtwoord manager NordPass aan. Deze wachtwoord manager genereert veilige wachtwoorden voor je en slaat deze veilig op, zodat je in de toekomst geen tijd hoeft te verliezen aan het opnieuw instellen van wachtwoorden. NordPass biedt een native macOS-app.