Verbindingsproblemen op macOS oplossen

Er zijn verschillende redenen waarom u problemen kunt hebben met het verbinden met NordVPN op uw macOS-apparaat. Deze omvatten problemen met uw accountstatus of app-configuratie. Hier is hoe u uw verbinding op macOS kunt oplossen:

1. Controleer eerst of er problemen zijn met uw account.
  2. Ten tweede, probeer over te schakelen naar het TCP-verbindingsprotocol. Dit gaat als volgt:
    1. Klik op de instellingenknop linksonder in de app.

2. Selecteer het tabblad Algemeen. Selecteer onder VPN Protocol het OpenVPN (TCP) protocol.

3. Als dat niet helpt, probeer uw DNS-servers te wijzigen in Cloudflare DNS (1.1.1.1 en 1.0.0.1) (Opmerking: deze DNS-servers worden niet geleverd door NordVPN, dus ze moeten naar eigen goeddunken worden gebruikt).
    4. Probeer daarnaast Obfuscated Servers te gebruiken. U kunt de Obfuscated Servers vinden onder de Specialty Servers sectie na het overschakelen naar het TCP protocol.
    5. In het geval van een Keychain pop-up, typt u uw systeemwachtwoord in om verbinding te maken.

Als het niet verdwijnt na het klikken op "Toestaan" of als de knop "Altijd toestaan" zelfs niet aanklikbaar is, volg dan deze gids om de sleutelhanger te ontgrendelen.