Verbindingsproblemen op macOS oplossen

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, Zweeds en Koreaans.

Er kunnen verschillende redenen zijn voor mogelijke problemen bij het verbinden met NordVPN op je macOS- apparaat of de configuratie van je app. Er zijn een paar dingen die je moet doen om problemen op te lossen.

1. Klik op de instellingen knop  in de linker bovenhoek van de app.
  2. Selecteer het tabblad General (Algemeen).
  3. Onder VPN Protocol, selecteert u het OpenVPN (TCP) protocol.
  • *Als dat niet helpt, probeer dan uw DNS servers te veranderen naar CloudFlare DNS (1.1.1.1 en 1.0.0.1).
  • Probeer daarnaast het gebruik van Obfuscated Servers (Verduisterde Servers). U kunt de Obfuscated Servers (Verduisterde Servers) vinden onder de sectie Specialty Servers (Gespecialiseerde Servers), nadat u bent overgeschakeld op het TCP protocol.
*Let op, deze DNS-servers worden niet geleverd door NordVPN, en moeten dus naar eigen goeddunken worden gebruikt.

Controleer na elke stap of het probleem blijft bestaan. In het geval dat de problemen er nog steeds zijn, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam voor een snelle oplossing door te klikken op de e-mail of chat knop hieronder.

Tip: Vergeet niet een sterk wachtwoord voor je account te gebruiken, aangezien dit je zal helpen om credential stuffing-aanvallen te voorkomen en het houdt je account veilig.

Aangezien het genereren en onthouden van sterke en veilige wachtwoorden geen gemakkelijke taak is, raden we je onze gratis wachtwoordbeheerder NordPass aan. Deze wachtwoordbeheerder genereert veilige wachtwoorden voor je en slaat deze veilig op, zodat je in de toekomst geen tijd hoeft te verliezen aan het opnieuw instellen van wachtwoorden. NordPass biedt een native macOS-app.