Instellingen verbindingsconfiguratie voor iOS-apparaat

Dit artikel is beschikbaar Engels, Spaans, Italiaans, Frans, Duits, en Zweeds.

Als je geen verbinding kunt maken met NordVPN op je iOS-apparaat, probeer dan de verbindingsconfiguratie aan te passen. Controleer na het volgen van elke reeks instructies of het probleem zich blijft voordoen.

Stel je wifi-netwerkinstellingen opnieuw in (alleen als je wifi gebruikt):

• Tik op Instellingen Algemeen Reset  Reset netwerkinstellingen.
  • Hiermee worden ook de wifi-netwerken en -wachtwoorden, mobiele instellingen en VPN- en APN-instellingen die je eerder hebt gebruikt, opnieuw ingesteld.
  • Start ook de app Instellingen vanuit het startscherm en navigeer naar wifi. Aan de rechterkant van je draadloze netwerkveld, tik je op de i-knop om de instellingen voor het netwerk te bekijken.
  • Tik op Lease vernieuwen aan de onderkant van het instellingenvenster om het  IP-adres van je apparaat opnieuw in te stellen en je verbinding te vernieuwen. Start daarna de telefoon opnieuw op.

Stel de DNS-serveradressen van NordVPN in (alleen bij gebruik van wifi):

• Open de Instellingen van de app;
  • Tik op WiFi. Als deze is uitgeschakeld, zet het dan aan;
  • Kies een Wifi-Netwerk en tik op het blauwe "i"-pictogram;
  • Tik op DNS configureren en selecteer Handmatig;
  • Tik op Server toevoegen en voeg deze DNS-adressen toe:

103.86.96.100
    103.86.99.100

• Tik op Opslaan.

Schakel tussen verschillende servers:

• Probeer verbinding te maken met verschillende landen of specifieke servers.

Installeer de NordVPN-app opnieuw:

Tip: de veiligheid van jouw VPN-verbinding hangt ook af van je accountwachtwoord. Vergeet niet een sterk wachtwoord voor je account te gebruiken, aangezien dit je zal helpen om  credential stuffing-aanvallente voorkomen en te zorgen voor veilige en ononderbroken verbindingen.

Aangezien het genereren en onthouden van sterke en veilige wachtwoorden geen gemakkelijke taak is, raden we je onze gratis wachtwoordbeheerder NordPass aan. Deze wachtwoordbeheerder genereert veilige wachtwoorden voor je en slaat deze veilig op, zodat je in de toekomst geen tijd hoeft te verliezen aan het opnieuw instellen van wachtwoorden.