Fout TAP-stuurprogramma bij verbinding met een VPN

Om er zeker van te zijn dat jouw probleem wordt veroorzaakt door het TAP-stuurprogramma, bekijk je de connectiviteitslogboeken van de NordVPN-app:

1. Open de NordVPN-app.
  2. Ga naar Settings -> Advanced -> Run Diagnostics Tool -> Klik op Collect Diagnostics en voltooi het proces.
  3. Open de installatiemap van de NordVPN-app en zoek de map Diagnostics. Standaard bevindt deze zich op C:\Program Files\NordVPN\.
  4. Je ziet een .zip-map met de datum van de diagnostiek. Voorbeeld: 2020-07-14 15_24_30Z-logs.zip.
  5. Dubbelklik op de .zip-map en zoek het service-XXXX-XX-XX.nwl-bestand op. Voorbeeld: service-2020-07-14.nwl.

6. Dubbelklik op het .nwl-bestand, open het met je favoriete teksteditor en controleer op de onderstaande fouten.

Mogelijk zie je een van deze foutmeldingen: