Vad ska jag göra om jag förlorar min MFA-åtkomst (multifaktorautentisering)?

Om du har tillfälliga problem med att komma åt din MFA-enhet kan du använda en av dina reservkoder för att logga in på ditt Nord-konto. Men om du har tappat bort din MFA-enhet måste du fylla i formuläret för begäran om återställning av MFA för att ta bort ditt Nord-kontos nuvarande MFA-inställningar.

Följ dessa instruktioner för att återställa multifaktorautentisering (MFA) för ditt Nord-konto:

1. Öppna formuläret för begäran om återställning av MFA.
  2. Fyll i fälten nedan. Denna information krävs för att säkerställa att ingen gör obehöriga ändringar i ditt konto.
    • Kontots aktuella e-postadress: Ange den e-postadress du för närvarande använder för NordVPN.
    • Betalt belopp: Ange det belopp du betalade senast du gjorde en betalning till NordVPN.
    • Metod: Välj hur du gjorde din senaste betalning (t.ex. kreditkort eller PayPal) och ange annan nödvändig information.
    • Betalningsdatum: Välj det exakta datumet för din senaste betalning.
    • Har du ett NordLocker- eller NordPass-konto?: Berätta för oss om du också har ett NordLocker- eller NordPass-konto.
    • Beskrivning (valfritt): Lägg till ytterligare kommentarer eller förfrågningar till vårt supportteam.
    • Bifogade filer (valfritt): Bifoga en bild av din senaste betalning för att påskynda processen.
  1. Klicka på knappen "Skicka" för att slutföra.

Vår support kommer att kontakta dig via e-post när MFA-inställningarna för ditt Nord-konto har återställts.