Anslut till NordVPN via Firefox-tillägget

Konfigurera NordVPN-tillägget i Firefox

Du kan hämta VPN-tjänsten för Firefox från Firefoxs webbplats för tillägg.

1. Klicka på Lägg till i Firefox för att installera tillägget.

2. När du sen blir ombedd att ge tillstånd till appen klickar du på Lägg till.
  3. Efter det kommer du att bli ombedd att tillåta att tillägget körs i ett privat fönster, markera detta och klicka på "Okej"
  4. När installationen är klar visas NordVPN-logotypen i verktygsfältet i webbläsarens övre högra hörn.
  5. Klicka på NordVPN-logotypen så blir du ombedd att logga in – använd dina inloggningsuppgifter för NordVPN för att göra det.
    rqRQ7pPllM (1).png

Använda och anpassa NordVPN:s Firefox-tillägg

Vi ska nu titta på hur du kan ansluta för första gången och ändra tilläggsinställningarna så att de passar dina behov.

UFKZdyiyjO (1).png

1. Skyddad status: Om det här fältet visar statusen Skyddad när du anslutit till en NordVPN-server vet du att din anslutning fungerar.
  2. Snabbanslutning: Det snabbaste sättet att sätta igång och använda NordVPN-tillägget. När du trycker på Snabbanslutning ansluts du omedelbart till en NordVPN-server.
  3. Sök: I kontrast till alternativet Snabbanslutning, som väljer en serverplats åt dig, kan du med här alternativet själv ange landet för NordVPN-servern.
  4. Inställningar: Här hittar du inställningskategorierna AllmäntAnslutning och Säkerhet och integritet.
    XT93dY7Ndm (1).png

Allmänt: I den här kategorin kan du hitta din prenumerationsinformation, inställningar för apputseende, språkinställningar och inställningar för en funktion för att importera och exportera [delade tunnlar](https://support.nordvpn.com/Connectivity/Extension/1841875822 /Split-Tunneling-feature-on-NordVPN-extension.htm).
    Anslutning: I anslutningsinställningarna kan du välja att automatiskt ansluta till NordVPN-servrar eller lägga till URL:er som du vill ska uteslutas från NordVPN-anslutningen.
    Säkerhet och integritet: Här kan du aktivera alternativet för WebRTC-läckor och Threat Protection. Du kan också välja att aktivera säkerhetsvarningar för misstänkta webbplatser.
  5. Supportsida: Mer information om tillägget och möjligheten att livechatta med en kundtjänstmedarbetare finns här.
    DktSIkQhQ9 (1).png
  6. Notiser: Uppdateringar och nyheter om NordVPN-tillägget.
    83t9yyLOQD (1).png
  7. Huvudfönster för tillägget: Om du klickar här kan du öppna huvudfönstret för tillägget.

8. Lista över länder du nyligen anslutit till: I det här avsnittet ser du de länder som du nyligen har upprättat en anslutning till. Om du inte har anslutit till någon server än kommer du att hitta rekommendationer om länder att ansluta till.